Saturday 11 December 2010

Nyilvánosság kereszttüzében a devizahitelesek gondja

A Bankszövetség képviselője és Országbíró Zoltán közérdek politikus a televízió Közbeszéd című műsorában nyilvánvalóvá tette a devizahitelesek ügye ma megoldatlan, fogyasztói katasztrófa állhat be.



Izgalmas és érdekfeszítő volt hallani, hogy a Bankszövetség elismeri - nem került sor a mai napig a devizahitelesek aktív érdekvédelmi képviseletei, a kormány képviselői és a Bankszövetség közös munkakerekasztalának létrehozására.


Országbíró Zoltán közérdek politikus a közös együttmüködés mellett a feltételezhető megoldások azonnali előtanulmányainak hatás felmérését, a jogalkotás megfontoltabb és a probléma súlyosságához illő többrétegű új szabályainak meghozatalát hangsúlyozta ki.

Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt 3 év megszületett törvényei gyenge részmegoldásokat hoztak, hiányzottak belőlük az aktív és valódi érdekvédelmi szervezetek kézzelfogható javaslatai.


Az 1 millió munkavállaló, az 1 millió gyermek kitűzött kormányzati és nemzeti célját nem szolgálja a több százezer kilakoltatási félelemben élő család, a devizahitelesek gyermekeinek fokozott külföldi elvándorlása.

Van megoldás - jelezte Országbíró Zoltán a televíziós párbeszédben.


Átgondolni érdemes, hogy a devizahitelesek ügyének érdemi és demokratikus módon előkészített jogalkotása milyen párhuzamos előnyös hatásokat fejthet ki - megfelelő ösztönző szabályokkal - a gyermekvállalás kérdésében.( Parlament Hírek)






Tisztelt Olvasó és Lakástulajdonos!
A LOÉSZ társadalmi szervezet aktív érdekvédelmet lát el a lakástulajdonosok érdekében a parlamentnél, az önkormányzatoknál a főhatóságoknál!
Eseti ügyeikben kiemelt szakmai partnereket kértünk fel a jogvitás ügyeik hatékony megoldásához:

§
- jogviták, peres ügyek esetében a szakmai ügyfélszám:06-302-164-102


- ingatlanberuházások gazdasági elszámolási vitái, társasházi műszaki és pénzügyi átvilágítások szakmai ügyfélszáma: 06-305-992-842